O navă care transporta 14.000 de oi şi la bordul căreia se aflau 22 de marinari s-a răsturnat, duminică, în Portul Midia. Persoanele aflate pe navă au fost salvate, un singur marinar având nevoie de îngrijiri medicale după ce a suferit un şoc hipotermic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, o navă cu 22 de membri ai echipajului, care avea la bord 14.000 de oi, s-a răsturnat duminică, în jurul prânzului, în Portul Midia. 

La faţa locului au fost trimise o ambulanţă a Serviciului Judeţean, o autospecială, un container multirisc şi o ambarcaţiune.

Toate persoanele aflate la bord au fost salvate, au precizat reprezentanţii ISU, care au completat că una dintre acestea a suferit un şoc hipotermic, fiind preluată de ambulanţă şi dusă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale.

Toţi marinarii de la bord sunt sirieni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.