O maşină a fost urmărită doi kilometri de poliţişti pe străzile din municipiul Constanţa, după ce şoferul a refuzat să oprească. El avea suspendat dreptul de a conduce

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis, såmbătă, printr-un comunicat de presă, că o patrulă de la Biroul Rutier al Poliţiei municipiului Constanţa a observat, vineri după amiază, pe strada Cumpenei, că pe sensul opus, o persoană traversa pe trecerea de pietoni, iar un autoturism nu a oprit pentru a acorda prioritate de trecere. 
"Poliţiştii au pornit semnalele luminoase şi acustice ale autospecialei, totodată folosind portavocea pentru a-l determina pe conducătorul auto să oprească. Şoferul nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea spre bulevardul I.C. Brătianu, în acest timp efectuând manevre riscante şi având un comportament agresiv în trafic. După aproximativ doi kilometri s-a reuşit imobilizarea acestuia, pe bulevardul I.C. Brătianu, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că bărbatul, de 22 de ani, avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs", se arată în comunicat. 
Conducătorul auto a fost testat cu aparatele etilotest şi Drugtest, rezultatele fiind negative.
Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru comiterea infracţiunii de  conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.