Un incendiu a izbucnit duminică dimineaţă, la o garsonieră dintr-un bloc din Murfatlar, iar peste 30 de persoane, printre care şi trei copii, au ieşit singuri sau au fost evacuaţi din clădire. Proprietara locuinţei, o femeie de 75 de ani, a suferit un atac de panică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină,  duminică dimineaţă, la un incendiu produs într-o garsonieră aflată la etajul trei al unui bloc din Murfatlar, iar la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de stingere.
Focul a afectat holul şi baia garsonierei, pe o suprafaţă de 20 de metri pătraţi. De asemenea, holul blocului de la etajul trei a fost inundat cu fum.
Opt persoane au ieşit singure din clădire, iar alte 23, dintre care şi trei minori, au fost evacuate de către echipajele de pompieri.
Proprietara garsonierei, în vârstă de 75 de ani, a suferit un atac de panică şi a primit îngrijiri medicale la faţa locului. Ea a refuzat transportul la spital.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.