Mai multe utilaje de deszăpezire erau depozitate în garajul din Cobadin care a luat foc şi care aparţine Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Constanţa, acestea fiind scoase de pompieri la timp. Incendiul a fost lichidat după o intervenţie care a durat aproximativ o oră şi jumătate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Garajul din localitatea constănţeană Cobadin, unde un incendiu a izbucnit vineri dimineaţă, aparţine Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Constanţa, iar înăuntru se aflau, între altele şi mai multe utilaje de deszăpezire.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, după aproximativ o oră şi jumătate, echipele de intervenţie au reuşit să stingă focul.

În urma incendiului au ars balize direcţionale, indicatoare rutiere, lama de zăpadă, acumulatori, garajul fiind distrus, însă au fost scoase afară la timp autofreza de mare capacitate, turbofreza de zăpadă şi o perie mecanică. Nu au fost înregistrate victime în urma incendiului.

Cauza izbucnirii focului urmează să fie stabilită de către specialiştii ISU Dobrogea.

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri dimineaţă, la un garaj în care erau depozitate mai multe utilaje, dar şi o cantitate de motorină, din localitatea constănţeană Cobadin, la faţa locului deplasându-se trei autospeciale de pompieri. Focul a cuprins o suprafaţă de 500 de metri pătraţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.