Poliţiştii din Constanţa au folosit armanentul din dotare şi au tras focuri de armă pentru prinderea unui şofer care nu a oprit la semnal, iar maşina a fost urmărită un kilometru până s-a oprit într-un gard. Din maşină au coborât mai multe persoane, iar un pasager a fost prins de poliţişti. De asemenea, în interiorul autoturismului au fost găsite substanţe interzise.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că în noaptea de duminică spre luni, poliţiştii din Lumina au vrut să oprească o maşină care circula pe strada Năvodari din localitate, dar şoferul şi-a continuat deplasarea.
“Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Pentru interceptarea vehiculului, unul dintre poliţişti a folosit armamentul din dotare, executând foc de avertisment în plan vertical şi, ulterior, în direcţia vehiculului. După aproximativ un kilometru, şoferul a pierdut controlul direcţiei, iar autoturismul a lovit un gard. Din vehicul au coborât mai multe persoane, una dintre acestea fiind imobilizată de poliţişti. Persoana imobilizată a fost condusă la sediu, unde a fost legitimată şi identificată, stabilindu-se că este vorba de un bărbat, de 29 de ani, pasager în autoturism”, au precizat poliţiştii.
Ei au stabilit că şoferul autoturismului ar fi fost un bărbat, de 29 de ani, care are suspendat permisul de conducere în această perioadă. 
De asemenea, în autoturism poliţiştii au găsit un plic ce conţinea o substanţă susceptibilă a avea efecte psihoactive. 
Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.