O firmă din Constanţa a fost amendată cu 50.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor legale privind uniforma poliţiştilor. La un punct de lucru al acesteia au fost găsite echipamente din compunerea uniformelor poliţiştilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Poliţiei Române, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au făcut, vineri, verificări la punctul de lucru al unei societăţi comerciale din municipiul Constanţa.
 
”Astfel, au fost descoperite şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 20 de articole de echipament din compunerea uniformelor poliţiştilor, în valoare de peste 2.000 de lei. Totodată, societatea comercială a fost sancţionată contravenţional, cu amendă în valoare de 50.000 de lei, în baza H.G. 1061/2002, privind stabilirea uniformei, a echipamentului specific, însemnelor distinctive, insignei şi documentului de legitimare pentru poliţişti”, a arătat sursa citată.
 
De asemenea, firma a fost sancţionată contravenţional, cu amendă în valoare de 500 de lei, în baza Legii 252/2003, privind registrul unic de control.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.