O femeie de 56 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore după ce a agresat un poliţist în sediul Poliţiei Medgidia şi l-a lovit cu piciorul în zona genitală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au anunţat că o femeie de 56 de ani din Medgidia este cercetată pentru ultraj. 
“Probatoriul administrat în cauză până în prezent a relevat că, în data de 04.04.2024, în jurul orei 10:00, în timp ce se afla în sediul Poliţiei mun. Medgidia, jud. Constanţa, fără să îi fi fost permis accesul, inculpata C.V. l-a lovit cu palma în zona mandibulei drepte şi cu piciorul în zona genitală pe agentul de poliţie M.M.C., care se afla în timpul serviciului, provocându-i suferinţă fizică”, au transmis procurorii.
Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentată instanţei cu propunere de arestare preventivă. 
 
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că femeia venise la sediu pentru a se interesa de situaţia unei plângeri aflată în competenţa Poliţiei Medgidia. 
Poliţiştii au menţiont că după ce l-a ameninţat pe ofiţerul de serviciu, ea a mers din sala de aşteptare în holul instituţiei, unde accesul este limitat şi a început să înregistreze cu un telefon mobil. În momentul în care ofiţerul de serviciu i-a cerut să părăsească zona, ea l-a agresat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.