O femeie a fost găsită carbonizată în urma unui incendiu izbucnit la o casă din comuna constănţeană Mihai Viteazu, iar un bărbat a fost salvat şi transportat la spital deoarece fusese intoxicat cu fum.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au anunţat că pompierii au fost sesizaţi în noaptea de vineri spre sâmbătă, cu privire la producerea unui incendiu la o casă în comuna Mihai Viteazu, în care se aflau două persoane. La faţa locului s-au deplasat două echipaje cu apă şi spumă, autoscara, două echipaje SMURD şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean. 
Din locuinţă a fost scos un bărbat, de peste 70 de ani, dependent de oxigen, care fusese intoxicat cu fum. El era conştient şi a primit îngrijiri medicale de la echipajul SAJ. Pompierii au găsit în interior o femeie carbonizată. 
Focul a fost stins după aproximativ două ore şi jumătate. În urma incendiului a ars casa, pe o suprafaţă de 60 de metri pătraţi. Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, el fiind în stare stabilă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.