Două pistoale neletale şi peste 100 de cartuşe au fost găsite de poliţiştii de frontieră de la Vama Veche, într-o maşină în care se aflau doi români şi un cetăţean britanic. Ei au declarat că au cumpărat pistoalele din Bulgaria.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Garda de Coastă a transmis, marţi, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii de frontieră de la PTF Vama Veche au verificat, luni, o maşină înmatriculată în România, care intra în ţară şi în care se aflau trei persoane.
 
"Poliţiştii de frontieră au descoperit ascunse şi nedeclarate două pistoale neletale, calibrul 9 mm si 110 cartuşe. Acestea aparţineau persoanelor din autoturism, respectiv doi cetăţeni români şi un cetăţean Marea Britanie, cu vârste cuprinse între 32 şi 34 ani, care au precizat verbal faptul că au achiziţionat produsele din Bulgaria”, se arată în comunicatul de presă. 
 
Pistoalele şi muniţia au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
 
Poliţiştii fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.