Doi fraţi, unul de 48 de ani şi altul de 50 de ani, administratorii unei bălţi din Mangalia au murit sâmbătă seara chiar în balta pe care o administrau. Unul dintre ei se afla la pescuit, iar la un moment dat s-ar fi electrocutat, după care s-a înecat. Fratele său a văzut scena, a intrat în apă şi a vrut să-l salveze, dar s-a înecat la rândul lui. Ei au fost scoşi din baltă, cadrele medicale au făcut manevre de resuscitare, dar nu au reuşit să îi salveze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, echipele de intervenţie au fost solicitate sâmbătă seara la Balta Inului din Mangalia, pentru recuperarea a două persoane căzute în apă.
La faţa locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare şi un echipal medical de prim- ajutor. Cele două persoane au fost scoase din apă şi se aflau în stop cardiorespirator.
Cadrele medicale au început manevrele de resuscitare, dar în ciuda eforturilor depuse, cei doi bărbaţi au fost declaraţi decedaţi.
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au transmis că cei doi bărbaţi aveau 48 de ani, respectiv 50 de ani, erau fraţi şi administratorii bălţii respective. 
În urma primelor cercetări, anchetatorii au stabilit că bărbatul de 48 de ani s-ar fi aflat la pescuit, iar la un moment dat s-ar fi electrocutat, iar apoi s-ar fi înecat. Bărbatul de 50 de ani, aflat în zonă, ar fi încercat să îl salveze, dar nu a reuşit. 
Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.