Doi adolescenţi de 16 ani din Constanţa au condus pe rând o maşină, deşi niciunul nu deţine permis. Cei doi au fost opriţi în trafic de un echipaj de poliţie, iar tatăl unuia dintre ei, ajuns la faţa locului, a agresat cu pumnii un poliţist.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis, duminică seară, că poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au identificat un adolescent de 16 ani, care a condus un autoturism pe strada Consilierilor din localitatea Poarta Albă.  

“În momentul în care tânărul a observat echipajul de poliţie, acesta a oprit autoturismul, a coborât de la volan şi a trecut pe locul din dreapta faţă, iar la volan a trecut un alt minor, de 16 ani, care a condus în continuare până când a fost oprit de poliţişti. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că niciunul dintre cei doi tineri nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a transmis IPJ Constanţa. 

Sursa citată a precizat că la faţa locului s-a prezentat un bărbat de 49 de ani, tatăl unuia dintre minori, care a agresat un poliţist, lovindu-l în abdomen.  

Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de ultraj.  

De asemenea, poliţiştii au întocmit dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de conducere fără permis. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.