Cinci persoane au fost reţinute pentru 24 de ore de poliţişti în urma incidentelor violente care au avut loc miercuri seară, în zona Casa de Cultură din municipiul Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat că în urma scandalului care a avut loc miercuri, în jurul orei 22.00, poliţiştii Secţiei 3 au reţinut, pentru 24 de ore, cinci bărbaţi, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
Cei cinci au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, urmând ca joi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, cu propunere legală. 
 
O bătaie între mai multe persoane a avut loc, miercuri seară, în zona Casei de Cultură din municipiul Constanţa, fiind trimişi să intervină poliţişti, luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi. Aceştia au găsit trei persoane, între care una cu răni la o mână, astfel că a fost chemată o ambulanţă pentru acordarea de îngrijiri medicale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.