Cinci cetăţeni străini au fost reţinuţi de poliţiştii constănţeni pentru trafic de droguri, iar în urma unei percheziţii în Mamaia au fost găsite diverse cantităţi de substanţe interzise care urmau să fie vândute participanţilor la festivalul care are loc în aceste zile în staţiune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis duminică, printr-un comunicat, că poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanţa, au documentat activitatea infracţională a cinic cetăţeni străini, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi mare risc.
 
“La data de 29 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa au prins, în flagrant delict, un bărbat, de cetăţenie străină, în timp ce vindea 50 de comprimate de ecstasy. Ulterior, poliţiştii, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanţa, au efectuat o percheziţie domiciliară, în staţiunea Mamaia, fiind descoperite şi ridicate 141 de comprimate de ecstasy, 26 de grame de cocaină, 3 grame de ecstasy, 85 de grame de cannabis, 5 grame de ketamină şi 2 grame de rezină de cannabis. Totodată, au fost descoperite şi ridicate 2.800 de lire sterline, 170 de dolari, 3.500 de euro şi 6.000 de lei”, a anunţat IPJ Constanţa.
 
Sursa citată a menţionat că drogurile urmau să fie vândute participanţilor la festivalul care se desfăşoară, în această perioadă, în staţiunea Mamaia. 
 
Cele cinci persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, urmând să fie prezentate luni, Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.