Căutările celor două persoane care ar fi dispărut în lacul Siutghiol din judeţul Constanţa, în urmă cu o zi, au fost oprite din cauza vântului, au anunţat, luni, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Din cauza condiţiilor hidro-meteorologice, mai exact din cauza vântului care bate cu putere, au fost sistate căutările pe lac”, a declarat Ana Maria Stoica, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea.

Pompierii au fost solicitaţi să intervină, duminică, în jurul orei 23.00, pentru căutarea a două persoane, probabil dispărute, în lacul Siutghiol, între Ovidiu şi Palazu Mare.

“Căutările au fost sistate în jurul orei 02.10 din cauza condiţiilor hidrometeorologice. În zona indicată de martori a fost găsită barca şi mai multe plase. În această dimineaţă, la ora 8.00, au fost reluate căutările”, a declarat Ana Maria Stoica.

În zonă au intervenit un echipaj de prim-ajutor, o autospecială de stingere, o ambarcaţiune şi trei scafandri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.