O femeie în vârstă de 76 de ani a fost rănită, miercuri, în urma unei explozii produse în apartamentul său din Constanţa, pompierii declarând că deflagraţia a fost cauzată de o acumulare de gaze. Suflul exploziei a afectat şi apartamentele învecinate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, miercuri, pe strada Bradului, numărul 1, în municipiul Constanţa, unde s-a produs o explozie.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere, una de descarcerare, un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi o autosanitară SMURD, echipele de intervenţie constând că deflagraţia a avut loc la parterul unui bloc. 

În urma exploziei, o femeie în vârstă de 76 de ani, care locuia în apartamentul respectiv, a fost rănită. Ea a suferit arsuri la nivel feţei, iar în momentul când a fost preluată de către echipajul medical era stabilă şi conştientă. Victima a fost dusă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale. 

Conform reprezentanţilor ISU Dobrogea, explozia a fost provocată de o acumulare de gaze, suflul acesteia afectând şi apartamentele învecinate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.