Bărbatul găsit mort, joi seară, într-un fost bazin de înot din municipiul Constanţa a fost identificat, el avea 51 de ani şi era din judeţul Vaslui. Deocamdată cauza morţii nu a fost stabilită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţiştii au reuşit identificarea bărbatului găsit decedat într-un fost bazin de înot. El avea 51 de ani, era din judeţul Vaslui, fără ocupaţie.

Medicii legişti nu au găsit urme de violenţă pe trupul bărbatului, ei continuând investigaţiile pentru a stabili cauza morţii.

Poliţiştii au fost sesizaţi joi seară, de către un trecător despre faptul că în fostul bazin de înot din complexul sportiv Badea Cârţan din municipiul Constanţa se află trupul unui bărbat.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie, medicale şi pompieri. Aceştia au reuşit să scoată trupul din bazin, iar cadrele medicale au constatat decesul.

În urma primelor cercetări anchetatorii au stabilit că pe trupul şi membrele bărbatului nu sunt vizibile urme de violenţă. De asemenea, poliţiştii nu au găsit acte asupra victimei.

Trupul neînsufleţit a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care bărbatul şi-a pierdut viaţa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.