Bărbatul care ar fi ameninţat doi procurori DNA a fost pus în libertate de Judecătoria Constanţa, dar decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi contestată în termen de 48 de ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Judecătoria Constanţa a decis, vineri, să respingă ca neîntemeiată propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa de arestare preventivă a bărbatului, pentru două infracţiuni de ultraj judiciar. 
 
Instanţa a hotărât punerea în libertate a bărbatului dacă nu este arestat sau reţinut într-o altă cauză. Decizia Judecătoriei Constanţa nu este definitivă şi poate fi atacată cu contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. 
 
Bărbatul de 34 de ani a fost reţinut, joi, pentru comiterea a două infracţiuni de ultraj judiciar.  
 
"În concret, în urma probatoriului administrat, în sarcina persoanei anchetate s-a reţinut că, la data de 20.12.2021, în jurul orei 20.40, prin mesaje text trimise prin aplicaţia Whatsapp de pe numărul său de telefon, le-a adresat în mod direct ameninţări cu acte de violenţă şi cu alte fapte păgubitoare celor două persoane vătămate, procurori în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Constanţa, în legătură cu exercitarea atribuţiilor de serviciu ale acestora, în scop de intimidare şi răzbunare”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.