Un individ a fost reţinut de poliţiştii din Constanţa, după ce a provocat scandal la locuinţa unei femei, a ameninţat-o, a distrus bunuri din imobil şi l-a lovit cu o sapă în cap pe bărbatul aflat acolo. Agresorul nu avea voie să se apropie de femeie deoarece fusese emis un ordin de protecţie pe numele său.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că poliţiştii anchetează un bărbat de 48 de ani, pentru comiterea infracţiunilor de tentativă la omor, violare de domiciliu, distrugere, ameninţare şi încălcarea ordinului de protecţie.

“Astfel, din cercetările efectuate în dosar de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului de caz, a rezultat că, la data de 25 martie a.c., în jurul orei 19.30, acesta ar fi pătruns în locuinţa persoanei vătămate, o femeie din satul Dropia.

Ulterior, ar fi ameninţat-o pe aceasta cu acte de violenţă şi ar fi agresat fizic, cu o sapă, un bărbat aflat în locuinţa femeii, pe care l-ar fi lovit în mod repetat în zona capului şi antebraţului.

De asemenea, ar fi distrus mai multe bunuri din imobil”, au precizat poliţiştii.

Ei au adăugat că pe numele bărbatului Judecătoria Constanţa emisese în luna noiembrie 2023, un ordin de protecţie pe o perioadă de şase luni.

“Prin ordinul de protecţie respectiv bărbatului i s-a interzis să se apropie la o distanţă mai mică de 100 de metri de persoana vătămată şi de locuinţa acesteia”, a menţionat sursa citată.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 şi încarcerat Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.