Un bărbat a fost reţinut de procurorii DIICOT Constanţa după ce ar fi vândut droguri de mare risc şi substanţe psihoactive către consumatori din judeţul Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanţa au dispus reţinerea unui inculpat, cercetat pentru trafic de droguri de mare risc şi efectuare, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

”Din actele de urmărire penală a rezultat că, în perioada decembrie 2023 - ianuarie 2024, acesta a comercializat droguri de mare risc (4-CMC) şi substanţe psihoactive (2 MMC), către consumatori din judeţul Constanţa, încasând sume cuprinse între 600 şi 800 lei. În urma percheziţiei domiciliare efectuate au fost identificate şi ridicate mai multe mijloace de probă”, arată DIICOT, într-un comunicat de presă.

Totodată, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanţa cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa.                                            

Acţiunea a fost realizată cu sprijinul jandarmilor din Gruparea Mobilă de Jandarmi Constanţa.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Române.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.