Un bărbat în vârstă de 64 de ani din localitatea constănţeană Murfatlar a murit, duminică seară, într-un incendiu izbucnit în locuinţa sa, focul pornind cel mai probabil de la o scânteie care a căzut din sobă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea au declarat că pompierii au fost solicitaţi să intervină duminică seară la un incendiu izbucnit la o casă de pe strada Mihai Eminescu din localitatea Murfatlar. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de la Detaşamentul Palas pentru stingerea flăcărilor. 

Vecinii au spus echipelor de intervenţie că în imobilul respectiv locuieşte un bărbat în vârstă de 64 de ani, care a nu a ieşit din casă după ce a izbucnit incendiul.

După ce au intrat în locuinţă, pompierii l-au găsit pe bărbatul respectiv carbonizat în una dintre camere.

De altfel, flăcările au distrus cele două camere ale imobilului şi bunurile dintre acestea.

Incendiul a fost stins după aproximativ 40 de minute, iar pompierii spun că cel mai probabil focul a pornit de la o scânteie care a căzut din sobă pe materiale combustibile, flăcările extinzându-se apoi cu repeziciune.

Trupul bărbatul a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.