Un bărbat în vârstă de 62 de ani a fost găsit mort, duminică, într-o vale din judeţul Constanţa, pe corpul victimei nefiind găsite urme de violenţă. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cum şi-a pierdut viaţa bărbatul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis, duminică, printr-un comunicat de presă, că poliţişti din cadrul Secţiei 5 Rurală Cogealac au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în valea care trece pe la marginea localităţii Săcele, a fost găsit trupul neînsufleţit al unei persoane.

"Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, de 62 de ani. În urma examinării s-a stabilit faptul că acesta nu prezintă urme vizibile de violenţă, cadavrul fiind transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cauzelor decesului", a anunţat IPJ Constanţa.

Poliţiştii au deschis dosar penal în acest caz.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.