Un bărbat de 50 de ani a fost găsit mort în gura de vizitare a sistemului de termoficare din zona parcului Gării CFR din Constanţa, iar pe corpul victimei nu au fost găsite urme vizibile de violenţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat că poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi luni, cu privire la faptul că, într-o gură de vizitare a sistemului de termoficare din zona Parcului Gării CFR a fost găsit un bărbat decedat. 
“Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat, de 50 de ani. În urma cercetărilor efectuate s-a constatat că gura de vizitare a sistemului de termoficare era semnalizată corespunzător  prin panouri din plastic şi bandă de ďelimitare.
În urma examinării exterioare a cadavrului, s-a constatat că acesta nu prezintă urme vizibile de violenţă”, a transmis IPJ Constanţa.
Poliţiştii au întocmit în cauză un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.