Un bărbat este cercetat de procurorii constănţeni, după ce a provocat scandal într-o benzinărie, iar apoi i-a ameninţat cu moartea pe poliţiştii care au intervenit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că un bărbat este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de distrugere, participaţie improprie sub forma instigării la furt calificat, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ultraj. 
 
“La data de 22 martie,  în jurul orei 22:30, în timp ce se afla în incinta staţiei de alimentare Rompetrol Murfatlar situată în judeţul Constanţa, prin acte de violenţă îndreptate asupra produselor şi obiectelor de mobilier şi prin atingeri grave aduse demnităţii angajaţilor unităţii, a clienţilor şi a personalului de pază şi intervenţie, comise pe fondul consumului de alcool, a tulburat ordinea şi liniştea publică şi l-a determinat pe numitul M. M. să părăsească incinta magazinului având asupra sa mai multe produse pe care le-a luat de pe rafturi şi i le-a înmânat anterior, fără să le plătească, ceea ce martorul a şi făcut pe fondul unei stări de temere, cauzând astfel un prejudiciu staţiei Rompetrol Murfatlar în valoare de 262 lei”, se arată în comunicat. 
 
Sursa citată menţionează că bărbatul a fost agresiv şi în maşina poliţiştilor care au fost chemaţi la caz. 
 
“Ulterior, atât în timpul deplasării cu autospeciala de poliţie cât şi la sediul Poliţiei Oraşului Murfatlar, le-a adresat ameninţări cu moartea şi cu acte de violenţă îndreptate asupra lor şi a membrilor de familie lucrătorilor de poliţie A. N. şi C. C. din cadrul Poliţiei locale Murfatlar, şi agentului de poliţie S. I.-S. din cadrul Poliţiei Oraşului Murfatlar, persoane aflate în exercitarea atribuţiilor de serviciu, fiind solicitate să intervină pentru aplanarea conflictului”, a mai transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.