Un bărbat a fost salvat de salvamari, vineri, după ce s-a aruncat în mare, iar un echipaj SMURD l-a transportat la spital într-o stare de uşoară hipotermie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, Ana Maria Stoica, a declarat că pompierii au fost anunţaţi, vineri după-amiază, că o persoană s-a aruncat în mare, în municipiul Constanţa. 
 
“În această după amiază am fost solicitaţi să intervenim prin apel unic la 112 la o persoană care s-a aruncat în apă în zona plajei Reyna. La faţa locului ne-am deplasat cu o ambarcaţiune, cu o autospecială de stingere şi un echipaj de terapie intensivă mobilă. Colegii ajunşi la faţa locului au găsit un bărbat de 38 de ani care fusese scos din apă de un salvamar aflat în trecere pe plajă. Acesta a fost preluat de echipajul SMURD C şi transportat la Spitalul Judeţean Constanţa, conştient, cooperant, uşor hipotermic”, a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea.
 
De asemenea, reprezentanţii salvamarilor au povestit cum a decurs intervenţia. 
 
“Echipa «Ice Rescue» a intervenit cu profesionalismul care o recomandă, la salvarea unei persoane, care s-a aruncat în apele reci ale mării în zona plajei Reyna din Constanţa! Salvamarul Vlad Făluţă, aflat în tura operativă, a intervenit fără ezitare şi cu mult curaj, reuşind după un efort maxim să-l salveze pe cel aflat în pericol de înec”, au precizat salvamarii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.