Un bărbat din Constanţa a fost amendat cu 3.625 de lei după ce a avut un comportament agresiv în trafic şi a făcut gesturi obscene, el fiind reclamat de o femeie, în timp ce se afla în parcarea portului turistic Tomis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţişti din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei municipiului Constanţa au fost sesizaţi, miercuri, de o femeie care a relatat că, în timp ce se afla în parcarea Portului turistic Tomis, un bărbat a făcut gesturi necorespunzătoare şi a avut un comportament agresiv în trafic.
 
"În urma cercetărilor a reieşit faptul că cele sesizate se confirmă. Persoana în cauză a fost identificată ca fiind un bărbat de 43 de ani, din municipiul Constanţa. Acesta a fost sancţionat contravenţional, pentru conducere agresivă şi efectuarea de gesturi obscene, cu amendă în valoare totală de 3.625 de lei, precum şi măsura complementară a suspendării permisului de conducere pentru o perioadă de 30 de zile", a transmis Poliţia Judeţeană Constanţa.
 
Totodată, în urma verificărilor s-a constatat faptul că autoturismul condus de bărbat se afla sub sechestru, astfel că acestuia i-a fost reţinut şi certificatul de înmatriculare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.