Un bărbat de 42 de ani a fost grav rănit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce maşina pe care o conducea a lovit amenajarea rutieră a unui sens giratoriu din localitatea Ovidiu, judeţul Constanţa, s-a răsturnat într-o staţie GPL şi a lovit un autoturism parcat, după care a luat foc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat că poliţiştii rutieri au fost sesizaţi, în noaptea de vineri spre sâmbătă, cu privire la producerea unui accident rutier, în oraşul Ovidiu, la intersecţia Autostrăzii A4 cu DN 2A. 
“Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un autoturism, condus de un bărbat, de 42 de ani, care a intrat în coliziune cu amenajarea rutieră a sensului giratoriu.  În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat, ulterior fiind proiectat, pe plafon, în incinta unei staţii GPL din zonă, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, care se afla parcat. După producerea accidentului, autoturismul răsturnat a luat foc, incendiul fiind stins de martori cu ajutorul unor extinctoare”, a transmis IPJ Constanţa. 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
Sursa citată a precizat că în urma accidentului a fost grav rănit şoferul autoturismului, în vârstă de 42 de ani. El a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.