Un copil în vârstă de trei ani din judeţul Constanţa a murit sâmbătă, după ce a căzut dintr-o căruţă. În urma incidentului, el a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la o unitate medicală, dar medicii nu l-au putut salva.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, cadrele medicale au fost solicitate să intervină în localitatea Băneasa, după ce un băiat în vârstă de trei ani a căzut din căruţă.

El a suferit un traumatism cranian şi a intrat în stop cardio-respirator. Copilul a fost transportat la Centrul de Primire Urgenţe din localitatea Băneasa, unde au fost făcute manevre de resuscitare, dar, în ciuda eforturilor depuse de medici, nu a putut fi salvat.

Potrivit poliţiştilor, copilul se juca în căruţa aflată în curte, iar la un moment dat s-a dezechilibrat şi a căzut. Anchetatorii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc incidentul, ancheta fiind condusă de Parchetul Tribunalului Constanţa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.