Un agent de poliţie din judeţul Constanţa este cercetat sub control judiciar pentru luare de mită, după ce a pretins şi primit trei tone de lemne de la şoferul unei autoutilitare care transporta respectiva cantitate, mai mare decât cea prevăzută de lege şi care nu avea permis corespunzător pentru categoria respectivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de luni al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, procurorii au dispus, la sfârşitul săptămânii trecute, punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea măsurii controlului judiciar faţă de Ionuţ Valentin Cangea, agent de poliţie în cadrul Postului de Poliţie Târguşor, judeţul Constanţa, care este cercetat pentru luare de mită.

Anchetatorii au stabilit că în 18 iulie agentul de poliţie a controlat o autoutilitară staţionată încărcată cu aproximativ trei tone de lemne. Cu această ocazie, el a constatat că şoferul maşinii transporta o cantitate de marfă mai mare decât cea permisă de lege şi că nu deţinea nici permis de conducere corespunzător pentru acel autovehicul.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

“Pentru a nu efectua cercetări penale faţă de conducătorul auto depistat, inculpat a pretins şi primit de la acesta ca mită cele trei tone de lemne”, se arată în comunicatul  Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

De asemenea, în urma denunţării acţiunii agentului de poliţie la structura teritorială a Direcţiei Generale Anticorupţie şi sesizarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, după administrarea probatoriului, procurorul de caz a luat măsura controlului judiciar pentru 60 de zile faţă de lucrătorul de poliţie cercetat, a mai precizat sursa citată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.