Consiliul Judeţean Prahova a fost amendat cu 3.045 de lei după ce, joi, pe două sectoare de drumuri judeţene s-au produs două accidente rutiere soldate cu cinci răniţi şi alte cinci accidente cu pagube materiale, constatându-se că administratorul drumurilor nu îşi îndeplinise obligaţiile de a le întreţine pe timp de iarnă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Prahova, joi, pe drumurile din zona de sud a judeţului, respectiv pe DJ 100C (sectorul cuprins între Fulga şi Mizil) şi pe DJ 101F (sectorul cuprins între Dumbrava şi Ciupelniţa) au fost înregistrate două accidente rutiere soldate cu rănirea a 5 persoane şi alte cinci accidente rutiere soldate cu pagube materiale.

"Întrucât s-a constatat faptul că nu au fost îndeplinite obligaţiile de întreţinere a drumului public pe timp de iarnă, administratorul drumului judeţean a fost sancţionat contravenţional conform O.U.G. 195/2002R privind circulaţia pe drumurile publice, cu amendă în valoare de 3.045 lei", arată sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.