Un consilier local din comuna ieşeană Ţigănaşi a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat că a furat de la o societate cu profil agricol aproape 1,7 tone de azotat de amoniu, utilizat ca îngrăşământ agricol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Consilierul local PMP Ioachim Timofte este acuzat că ar fi sustras aproape 1,7 tone de azotat de amoniu de la societatea Agricola 96 SA din localitatea Ţigănaşi din judeţul Iaşi. Potrivit anchetatorilor, el ar fi fost ajutat de către un angajat al societăţii. 

Bărbatul a fost iniţial reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, iar în cursul zilei de miercuri magistraţii ieşeni au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. 

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, Dragoş Bordianu, a declarat pentru Ziarul de Iaşi că, în noaptea de luni spre marţi, Ioachim Timofte a pătruns în incinta fermei agricole, apoi ajutat de un angajat al acestei, a sustras 42 de saci a câte 40 de kilograme fiecare de azotat de amoniu. 

Marfa a fost încărcată într-o autoutilitară, maşina fiind oprită ulterior în trafic de către un echipaj de poliţie. 

 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.