Schelele care s-au desprins de pe clădiri în centrul Capitalei din cauza vântului aparţin Primăriei Capitalei, susţine consilierul general PNL Ciprian Ciucu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Incredibil! Ambele schele care au căzut azi sunt ale firmei de consolidări a PMB! Directorul acestei firme trebuie să-şi dea demisia rapid! În 30 de ani nu am auzit de ceva similar în Bucureşti! Rămâne cum am stabilit, firmele de stat sunt populate de incompetenţi şi căpuşate. Modelul Firea s-a născut falimentar!”, a scris Ciucu pe pagina sa de Facebook.

Două schele s-au desprins de pe clădiri, pe strada Ştirbei Vodă şi pe bulevardul Regina Elisabeta din Capitală, în urma furtunii de vineri după-amiază, traficul fiind blocat pe cele două străzi. Pompierii au intervenit şi pentru îndepărtarea a şase copaci căzuţi pe şosea şi pe patru autoturisme.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, în urma fenomenelor meteo care s-au manifestat în Capitală, s-a intervenit pentru degajarea a şase copaci căzuţi pe carosabil şi pe patru autoturisme, evacuarea apei acumulate într-un subsol şi la un panou publicitar desprins, dar şi la doua schele.

Cele două schele sunt situate una pe strada Ştirbei Vodă, aceasta fiind căzută, şi cealaltă pe bulevardul Regina Elisabeta, aceasta fiind în pericol să cadă.

FOTO: ISU Bucureşti-Ilfov
FOTO: ISU Bucureşti-Ilfov

La locaţia din Regina Elisabeta se lucrează cu sprijin din partea STB pentru a decupla tensiunea de pe firele troleibuzelor.

În ambele cazuri, nu sunt persoane rănite, precizează ISU Bucureşti-Ilfov.

FOTO: ISU Bucureşti-Ilfov
FOTO: ISU Bucureşti-Ilfov

Reprezentanţii Brigăzii Rutiere au anunţat că, din cauza celor două schele desprinse, a fost restricţionat traficul rutier pe Bd. Regina Elisabeta, între Calea Victoriei şi Str. Academiei, ambele sensuri de circulaţie, precum şi pe Str. Ştirbei Vodă între Str. Popa Tatu si Calea Victoriei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.