Un conflict între doi adolescenţi, elevi ai unui colegiu tehnic, a avut loc, vineri, pe o stradă din Sibiu. Un băiat de 17 ani şi-a înjunghiat cu un cuţit un coleg de clasă, victima fiind dusă la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu a fost sesizat, vineri, cu privire la faptul că, pe str. Teclu din municipiul Sibiu, pe trotuar, se află un tânăr care prezintă o plagă înjunghiată.  

”Din primele investigaţii efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale alături de cei din cadrul Biroului Siguranţă Şcolară au stabilit faptul că tânărul, în vârstă de 17 ani, este elev al unui liceu tehnologic din municipiul Sibiu, iar plaga înjunghiată a fost provocată prin înţeparea cu un cuţit, bănuit de această faptă fiind un coleg de clasă”, a transmis, vineri, IPJ Sibniu.  

Sursa citată a precizat că poliţiştii au mai stabilit faptul că cei doi elevi, în jurul orei 10:50, au părăsit unitatea de învăţământ, iar conflictul devenit ulterior violent între cei doi, s-a produs pe str. Pietrarilor.  

Victima a fost transportată la Spitalul Luther Sibiu, fiind conştientă în momentul transportării. Adolescentul a primit îngrijiri medicale şi urmează a fi externat.  

Presupusul agresor, în vârstă de 17 ani, se află în custodia poliţiştilor de la investigaţii criminale.  

Cercetările în acest dosar continuă, în funcţie de diagnostic şi circumstanţele producerii agresiunii urmând a fi stabilită şi încadrarea juridică a faptei. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.