Orlando Şchiopu, comandantul intervenţiei de la metrou, din această dimineaţă, a declarat că a fost un incendiu cu flacără, care s-a manifestat la o cutie cu conductori de la nivelul şinei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Orlando Şchiopu, comandantul intervenţiei, a afirmat că la 8.43 au fost anunţaţi despre producerea unui incendiu la o garnitură de metrou şi au trimis spre locul evenimentului,suplimentar, încă 20 de autospeciale de pompieri, care au fost amplasate la cele trei staţii de metrou, Piaţa Romană, Universitate şi Piaţa Victoriei.

Comandantul a precizat că pompierii au pătruns în tunel şi au evacuat 172 de persoane, 25 dintre ele fiind duse la echipajele de prim ajutor, pentru a fi evaluate din punct de vedere medical.

Şchiopul a precizat că nu sunt victime şi că incediul a fost lichidat.

Întrebat de la ce a izbucnit incendiul, el a precizat că se va analiza care a fost cauza.

”Se pare că a fost vorba de un conductor la o şină de transport. A fost flacără la o cutie de conductori la nivelul şinei”, a mai spus el.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.