Coordonatorul intervenţiei jandarmilor în Piaţa Victoriei, în 10 august, maiorul Laurenţiu Cazan a declarat joi, la TVR, că jandarmii au descoperit în zona bulevardului Ion Mihalache un autoturism cu sticle incendiare, concluzia sa fiind că jandarmii au acţionat la timp.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Pe timpul restabilirii ordinii publice, pe zona Ion Mihalache, în timp ce colegii noştri acţionau, am descoperit un autoturism cu sticle incendiare. I-am văzut pur şi simplu când se aprovizionau din acea maşină pentru a acţiona", a afirmat Laurenţiu Cazan.

El a apreciat că s-a intervenit exact la momentul potrivit, pentru că au avut loc violenţe împotriva forţelor de ordine.

"Dacă ordinea nu ar fi fost restabilită, probabil am fi avut violenţe şi mai mari. Am fi avut jandarmi incendiaţi", a subliniat Cazan.

 

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.