Un comandant de navă, cetăţean sirian, dat în urmărire general deoarece fusese condamnat pentru contrabandă, a fost prins de poliţiştii de frontieră, la Sulina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Garda de Coastă a anunţat luni, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii de frontieră au descoperit, în urma controlului specific de intrare în ţară a unei nave, în Punctul de Trecere a Frontierei Sulina, faptul că pe numele comandantului ambarcaţiunii, un cetăţean sirian, era emis un mandat de executare a pedepsei privative de libertate.
 
“În data de 7 august, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sulina au efectuat controlul de intrare în ţară asupra unei nave. Cu această ocazie, procedând la verificarea membrilor de echipaj, au constatat faptul ca pe numele comandantului navei, un cetăţean sirian în vârstă de 58 de ani, era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă”, a precizat Garda de Coastă.
 
Bărbatul a fost reţinut de poliţiştii de frontieră şi predat unei echipe din cadrul IPJ Tulcea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.