Traficul rutier este aglomerat şi pe Valea Prahovei, circulându-se în coloană la Comarnic, pe sensul de urcare către munte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Centrului Infotrafic, în judeţul Prahova, pe DN 1 Ploieşti-Braşov, la Comarnic, se circulă în coloană, pe urcare, km 102-106, viteza de deplasare fiind de 30-40km/h.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să circule cu atenţie, păstrând o distanţă suficientă în mers între vehicule, care să le permită să oprească în condiţii de siguranţă, să nu efectueze depăşiri riscante şi să semnalizeze înaintea oricărei manevre de schimbare a direcţiei de deplasare.

Circulaţia rutieră se desfăşoară în coloană sâmbătă dimineaţa, pe mai multe tronsoane de pe Autostrada Soarelui, după ce au avut loc mai multe tamponări. De asemenea, este aglomeraţie şi la staţia de taxare de la Feteşti şi la ieşirea de pe autostradă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.