Traficul este îngreunat, joi seară, pe ambele sensuri ale DN 1, întrucât în centrul oraşului Predeal se aplică marcaje rutiere. Centrul Infotrafic anunţă că sunt coloane de maşini de la Poiana Ţapului până la Predeal şi de la Predeal până la Buşteni, pe sensul opus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, din cauza marcajelor rutiere care se aplică în centrul oraşului Predeal, judeţul Braşov, precum şi a numărului mare de autovehicule care circulă în zonă, traficul este intens, joi seară, pe ambele sensuri de mers ale DN 1.

Astfel, s-a format o coloană de autoturisme care se întinde de la Poiana Ţapului până la Predeal, pe sensul de mers către Braşov, precum şi de la Predeal până la Buşteni, pe sensul opus, către Bucureşti.

Şoferii sunt sfătuiţi să manifeste înţelegere şi disciplină în trafic, să circule cu atenţie sporită, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să nu facă depăşiri riscante.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.