Centrul Infotrafic anunţă că, duminică, circulaţia pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, în zona devierii de la kilometrul 36, este aglomerată, maşinile circulând în coloană pe aproximativ trei kilometri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, în zona lucrărilor de la kilometrul 36, pe podul peste râul Argeş ( Căscioarele, judeţul Giurgiu), unde traficul este deviat de pe calea 2 (sensul de mers către Bucureşti) pe calea 1 (sensul către Piteşti), se circulă la această oră în condiţii de aglomeraţie, în coloană, pe aproximativ 3 kilometri”, a transmis Infotrafic.

În vederea fluidizării traficului, sunt recomandate rute alternative.

Astfel, pentru sensul spre Piteşti: ieşire la km 30 (Palanca) – DJ 401A – Găiseni – Potlogi – DJ 711A şi reintrare pe autostradă la km 49 (Corbii Mari);

Pentru sensul spre Capitală: ieşire la km 44 (Vânătorii Mici) - DN 61 – Crevedia Mare – DJ 601 şi reintrare pe autostradă la km 30 (Bolintin – Vale).

De asemenea, între kilometrii 70 şi 120, circulaţia pe autostradă se desfăşoară în condiţiile unui carosabil umed, fiind semnalată ploaie măruntă.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să adapteze în permanenţă viteza condiţiilor concrete de trafic şi de drum şi să crească distanţa de siguranţă între vehicule.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.