Meterololii au emis, sâmbătă, o avertizare nowcasting de cod portocaliu pentru judeţul Braşov, fiind anunţate precipitaţii care pot depăşi 40 de litri pe metru pătrat, grindină şi intensificări ale vântului. Meterololii au emis, sâmbătă, o avertizare nowcasting de cod portocaliu pentru judeţul Braşov, fiind anunţate precipitaţii care pot depăşi 40 de litri pe metru pătrat, grindină şi intensificări ale vântului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit meteorologilor, se vor semnala averse de ploaie care vor cumula 35-40 de litri pe metru pătrat, frecvente descărcări electrice şi grindină de dimensiuni medii. 

De asemenea, se vor înregistra intensificări ale vântului. Fenomenele pericoloase vor apărea cu intensitate mai mare în localităţile Rupea, Racoş, Jibert, Homorod, Caţa şi Buneşti. 

Avertizarea cod portocaliu este valabilă până la ora 16.15. 

Anterior, şi judeţul Hunedoara s-a aflat sub incidenţa unei avertizări silimare. 

De altfel, meteorologii au emis o atenţionare cod galben de instabilitate atmosferică în centrul şi vestul ţării, valabilă de sâmbătă de la ora 14.00 până duminică la ora 23.00.

Vor fi averse care vor avea şi caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului cu aspect de vijelie şi căderi de grindină.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.