Meteorologii au emis o avertizare cod galben de vânt puternic de marţi de la ora 23:00 până miercuri la ora 5:00 în zona de munte a judeţelor Buzău, Prahova, Argeş şi Dâmboviţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform ANM, în judeţele Prahova, Argeş şi Dâmboviţa, în zona de munte de peste cota 1800 m, se va semnala vânt cu viteze de 90...120 km/h ce spulberă puternic zăpada, reducând vizibilitatea sub 50 de metri.

În acelaşi interval orar, respectiv de marţi, de la ora 23:00 până miercuri la ora 5:00, este anunţat vânt cu viteze de 80...100 km/h, în special la peste 1500m, asociat local cu transport de zăpadă care va reduce vizibilitatea.

Zona de munte a judeţelor Hunedoara şi Caraş - Severin se află sub cod portocaliu până la ora 23:00, fiind anunţate intensificări ale vântului care vor atinge 100-110 km/h şi izolat 125 km/h, asociat cu ninsoare viscolită si zăpadă spulberată ce determină scăderea vizibilităţii sub 50 m.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.