Un tânăr de 20 de ani a căzut cu maşina într-o râpă de 3 metri, în judeţul Cluj, iar pompierii au intervenit cu o scară pentru a-l ajuta să urce pe şosea. Tânărul a fost transportat la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”O autospecială cu modul de descarcerare şi un echipaj SMURD au intervenit în urma ieşirii în afara părţii carosabile a unui autoturism, între localităţile Tureni şi Mărtineşti. Pompierii au fost alertaţi în jurul orei 19.00, iar la faţa locului au găsit un autoturism căzut pe o coastă de pe marginea părţii carosabile, la o diferenţă de nivel de cca 3m”, a transmis, marţi seară, ISU Cluj.  

Sursa citată a precizat că s-a coborât o scară pentru bărbatul care conducea maşina, astfel încât să poată ieşi la nivelul părţii carosabile. 

Tânărul de cca 20 de ani a fost consultat de către echipajul SMURD fără a fi transportat la spital. 

Pompierii au asigurat la locul accidentului măsuri de evacuare a persoanelor, acordare a primului ajutor calificat, protecţie a persoanelor implicate în accident şi măsuri de prevenire a incendiilor în urma evenimentului rutier. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.