Un tânăr din 28 de ani din Floreşti, judeţul Cluj, a provocat un accident rutier pe DN 1, după ce a condus fără a avea permis auto, fiind băut şi sub influenţa drogurilor. În urma impactului, una dintre maşini s-a răsturnat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul s-a produs luni dimineaţă, pe DN 1 (E60), în localitatea Floreşti.
 
Potrivit Poliţiei Judeţene Cluj, au fost implicate un autoturism condus de un bărbat de 28 de ani, din comuna Floreşti, şi unul condus de un bărbat de 51 de ani, din judeţul Satu Mare.
 
În urma impactului, nicio persoană nu a solicitat îngrijiri medicale.
 
"Verificările derulate de poliţişti au condus la stabilirea faptului că bărbatul de 28 de ani nu deţine permis de conducere, iar la testarea cu aparatul etilotest acestuia i-a rezultat o concentraţie de 0.57 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, bărbatul de 28 de ani a fost testat cu aparatul drugtest, care a indicat o valoare pozitivă, fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice", a precizat sursa citată.
 
Testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto în vârstă de 51 de ani a indicat rezultat negativ.
 
Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.