Un tânăr băut şi fără permis, aflat la volanul unei maşini, a spart blocajul Poliţiei Cluj avariind două autospeciale şi două autoturisme, după care a derapat într-un şanţ. Pentru a-l opri, poliţiştii au tras două focuri de armă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj, duminică după-amiază, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj Napoca au fost sesizaţi despre faptul că în cartierul Bună Ziua, din Cluj-Napoca, un şofer conduce haotic, fiind anunţate toate echipajele din municipiu.

“Cel în cauză nu a oprit la semnalele regulamentare ale poliţiştilor, avariind două autospeciale ale Poliţiei dispuse în vederea unui blocaj în trafic al respectivului autoturism şi alte două autovehicule civile.  S-a făcut uz de armă de către un poliţist aflat în misiune, în plan vertical şi asupra autovehiculului urmărit, iar pe stradă Soporului, autovehiculul condus de tânărul de 29 de ani a derapat, ieşind de pe partea carosabilă”, au precizat reprezentanţii IPJ Cluj.

Bărbatul este de localitatea Apahida, judeţul Cluj. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de peste 0.40 mg/l alcool în aerul pur expirat.
În urmă verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit faptul că acesta nu deţine permis de conducere.

În momentul opririi bărbatul se afla singur în maşină, iar în urma incidentului nu au fost persoane rănite.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.