Un bărbat de 53 de ani a murit, luni, după ce a fost accidentat în timp ce lucra la reabilitarea DN 1 R, în judeţul Cluj. Deocamdată nu s-a stabilit exact ce s-a întâmplat iar poliţiştii au deschis o anchetă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Secţia 8 Poliţie Rurală Huedin a fost sesizată, prin apel la SNUAU 112, cu privire la faptul că în cadrul unor lucrări de reabilitare a DN1R, la ieşirea din localitatea Călăţele, un bărbat, de 53 de ani, din judeţul Alba, angajat al unei societăţi comerciale, ar fi fost accidentat, la locul indicat fiind solicitat şi un echipaj SMURD”, a transmis, luni, IPJ Cluj.  

Sursa citată a precizat că, ulterior, a fost constatat decesul bărbatului.  

”În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi neluarea, respectiv nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, urmând a fi stabilite împrejurările în care a survenit decesul bărbatului”, au mai precizat poliţiştii.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.