Un bărbat este cercetat de procurorii clujeni sub control judiciar, după ce a ameninţat cu moartea un poliţist care verifica respectarea prevederilor ordonanţelor militare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a transmis vineri, printr-un comunicat de presă, că un bărbat este urmărit penal pentru comiterea infracţiunii de ultraj. 
Anchetatorii au stabilit că pe data de 10 aprilie, între orele 20.18-20.30, bărbatul l-a ameninţat cu acte de violenţă şi cu moartea pe un agent de poliţie din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj, care se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu şi care efectua activităţi în vederea respectării prevederilor Ordonanţei Militare nr. 3/2020, într-o comună. 
Procurorii spun că bărbatul i-a cauzat agentului de poliţie “o stare de temere cu atât mai mult cu cât nu a respectat în mod constant distanţa de siguranţă de 1,5 metri, avea asupra sa o sticlă şi l-a atins pe persoana vătămată în zona inghinală”. 
Bărbatul a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, iar apoi a fost luată măsura controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, începând din 16 aprilie şi până pe data de 14 iunie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.