Un bărbat de 36 de ani din comuna Luna, a fost reţinut pentru comiterea infracţiunii de tentativă de viol, după ce ar fi încercat să întreţină raporturi sexuale cu o femeie de 34 de ani, împotriva voinţei acesteia, a anunţat duminică IPJ Cluj. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 3 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii au depistat un bărbat de 36 de ani, din comuna Luna, bănuit de comiterea infracţiunii de tentativă de viol. Au dispus reţinerea lui pentru 24 de ore, iar ulterior, prezentat instanţei de judecată, pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile”, transmite IPJ Cluj. Potrivit poliţiştilor, ”cercetările au fost demarate în cursul aceleiaşi zile, fiind sesizat faptul că în jurul orei 14.00, aflându-se pe malul râului Arieş, în comuna Luna, bărbatul ar fi încercat să întreţină raporturi sexuale cu o femeie de 34 de ani, împotriva voinţei acesteia”. ”În baza sesizării, poliţiştii au demarat cu operativitate activităţi pentru identificarea bărbatului în cauză, acesta fiind depistat în scurt timp şi condus la unitatea de poliţie. În baza probatoriului administrat, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind depus într-un centru de reţinere şi arestare preventivă. În cauză sunt continuate cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lîngă Judecătoria Turda”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.