Un bărbat de 35 de ani, internat la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca, a căzut, miercuri seară, de la etajul întâi al unităţii medicale, pe un plafon. El a fost recuperat de pompieri şi predat unui echipaj medical, primele date arătând că are o fractură la un picior.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Cluj-Napoca au fost solicitaţi în această seară să acorde sprijin unei persoane căzute de la înălţime pe un plafon al Clinicii de Neurologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă. Persoana în cauză este un bărbat de 35 de ani. La o primă evaluare, victima a suferit o ruptură a membrului inferior stâng. Pentru a ajunge la aceasta, salvatorii au utilizat autoscara. Ulterior, bărbatul a fost predat echipajului SAJ, fiind conştient”, a transmis, miercuri seară, ISU Cluj.

În acest caz au fost sesizaţi şi poliţiştii, care au stabilit că bărbatul a căzut de la etajul 1 al Secţiei de Psihiatrie Pavilionul 2 din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, pe un plafon din curtea interioară.

”În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că bărbatul în vârstă de 35 de ani, din municipiul Zalău, se afla internat în cadrul unităţii medicale la o secţie cu regim deschis”, a arătat IPJ Cluj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.