Un bărbat a murit, marţi seară, în Cluj-Napoca, după ce s-a aruncat de la etajul al şaselea al unui bloc de locuinţe din cartierul Mănăştur, victima având probleme psihice, potrivit apropiaţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentul a avut loc marţi, în jurul orei 17.00, pe strada Mehedinţi, din cartierul clujean Manăştur.

Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, despre care apropiaţii şi surse din rândul anchetatorilor spun că tocmai fusese externat şi suferea de boli psihice, s-a aruncat de la etajul al şaselea, acolo unde se afla apartamentul în care locuia.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, la faţa locului s-a deplasat o ambulanţă SMURD, iar medicii l-au resuscitat timp o oră şi jumătate, însă bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Poliţiştii din cadrul IPJ Cluj au deschis o anchetă pentru a stabili condiţiile şi motivele exacte pentru care bărbatul a recurs la acest gest.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.