Circulaţia se desfăşoară alternativ, pe o bandă, pe E60, în zona localităţii clujene Poieni, după ce joi a avut loc un accident în care au fost implicate două camioane de marfă şi o dubă, unul dintre şoferi suferind mai multe răni minore în urma coliziunii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc în zona localităţii Poieni, pe DN1 (E60), unde circulaţia a fost blocată total timp de mai bine de o oră, după ce două TIR-uri şi o autoutilitară s-au ciocnit.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, şoferul în vârstă de 40 de ani care se afla la volanul autoutilitarei încărcate cu termopane a pierdut controlul volanului într-o curbă şi a izbit frontal două TIR-uri care se deplasau pe direcţia Oradea - Cluj.

Cele două camioane de marfă transportau băuturi răcoritoare, respectiv electronice, iar şoferii nu au suferit răni care să necesite internarea.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia se desfăşoară alternativ, pe un sens, fiind dirijată de către poliţiştii rutieri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.