Un tânăr de 20 de ani din Cluj-Napoca a fost rănit, miercuri, după ce o butelie a explodat în locuinţa sa. Deflagraţia nu a fost urmată de incendiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Cluj-Napoca asigură în aceste momente măsuri de prevenire şi stingere a incendiilor, după ce o butelie a explodat într-o locuinţă de pe strada Meşterul Manole”, a transmis, miercuri, ISU Cluj.

Sursa citată a precizat că explozia nu a fost urmată de incendiu, iar echipajele medicale oferă îngrijiri unui tânăr de aproximativ 20 de ani, care prezintă arsuri la nivelul membrelor superioare şi inferioare. ISU intervine cu mai multe autospeciale. De asemenea, la faţa locului este echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Sursa citată a precizat că victima va fi transportată la spital de echipajul SAJ, fiind conştientă şi cooperantă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.